Φορμα εγγραφης

Η εγγραφή σας θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) βήματα:

  • Στο τρέχον βήμα, θα χρειαστούμε κάποιες πληροφορίες για εσάς. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά την εγκυρότητα των στοιχείων που εισάγετε.
  • Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να επιλέξετε μια μέθοδο πληρωμής:
    • Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη-Visa, Mastercard, Maestro, American Express), θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας ("Alpha e-Commerce" της Alpha Bank) ώστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα.
    • Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε την εγγραφή σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς, θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε. Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι η εγγραφή σας θα παραμείνει σε κατάσταση αναμονής εώς ότου η μεταφορά ολοκληρωθεί και πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτή η μέθοδος πληρωμής (μέσω τραπεζικής μεταφοράς) ήταν διαθέσιμη έως και 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Κόστος εγγραφής:

  • Συγγραφείς / Συμμετέχοντες: 250 €
  • Φοιτητές (απαραίτητη επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 50 €
  • Μέλη ΣΕΣ/ΙΜΕΤ: 150 €
Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ (€). Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Βημα 1: Προσωπικες πληροφοριες

Παρακαλούμε συμπληρώστε προσεκτικά την παρακάτω φόρμα. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα κουτιά για περισσότερες πληροφορίες. Για την πραγματοποίηση της εγγραφής, θα πρέπει απαραιτήτως να διαβάσετε και στη συνέχεια να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Όταν είστε έτοιμοι, πιέστε το πλήκτρο "Συνέχεια στο βήμα 2" για να συνεχίσετε:

Θα χρειαστώ τιμολόγιο. Θα το παραλάβω από τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις